RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:24:49    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 17 juni 2014 20:19 uur, laatst gewijzigd op 17 juni 2014 20:20 uur

Dikke voldoende voor SintLucas

Dikke voldoende voor SintLucas

Op de foto: Michiel Steegers overhandigt als voorzitter JOB en tevens student bij SintLucas, de JOB-monitor aan minister Jet Bussemaker van Onderwijs. (Foto: SintLucas).

In de tweejaarlijkse JOB-monitor, uitgezet door de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs waarderen de studenten van SintLucas in Boxtel de school én de opleiding aan de Burgakker met het cijfer 7,7. Daarmee scoort de mbo-vakschool een tweede plaats in de lijst van best gewaardeerde mbo-scholen van Nederland.

Voor de achtste keer hebben mbo-studenten de mogelijkheid gehad om de eigen instelling en opleiding weer eens kritisch onder de loep te nemen. Ruim 74 procent van de SintLucas-studenten vulde de monitor in.

Alle aspecten die te maken hebben met het onderwijs worden in de JOB-monitor belicht: de lessen, het roosterbeleid, stages, veiligheid op school en de inspraak van studenten. De resultaten dienen als handvat voor SintLucas om de kwaliteit van het onderwijs en de instelling te verbeteren.

Het college van bestuur van SintLucas reageerde dinsdag verheugd op deze uitslag. ,,Aan de top blijven vraagt om heel veel professionaliteit en inzet van alle medewerkers. Deze uitslag kunnen ze zien als een kroon op hun werk.”

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Olieenzo Proef Culinair Gemeente Boxtel Geerts advies SNS Bank Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen