RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:44:29    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 19 juni 2012 11:36 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2012 10:55 uur

Dieseldiefstal op Ladonk

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 25-jarige man uit Breda aangehouden die er van wordt verdacht met enkele onbekende handlangers op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel diesel te hebben gestolen.

Nadat agenten op zoek waren geweest naar twee voertuigen waarvan de inzittenden zich op bedrijventerrein Ladonk verdacht gedroegen, troffen zij enige tijd later op aanwijzing van een oplettende buurtbewoner in Haaren één van deze voertuigen aan. De twee inzittenden waren er vandoor gegaan. In de bestelbus vonden de agenten twee grote vloeistofvaten die gedeeltelijk gevuld waren met diesel en waarvan het vermoeden bestond dat dit gestolen was.

Kort daarna zag de politie een ander voertuig in de directe omgeving van de aangetroffen bestelbus, die hard wegreed bij het naderen van de politieauto. Een politie-eenheid trof op de rijksweg A2 een soortgelijk voertuig aan waarvan de bestuurder sterk naar diesel rook. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

Beide voertuigen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie doet onderzoek naar de identiteit van eventuele andere verdachten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geld en Makelaardij SNS Bank Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Doornmalen electro