10:09:08    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 03 november 2013 12:54 uur, laatst gewijzigd op 03 november 2013 13:01 uur

Dieren gestolen uit park Molenwijk

Dieren gestolen uit park Molenwijk

In de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 oktober zijn drie kangoeroes gestolen uit dierenpark De Groene Warande, beter bekend als park Molenwijk, aan het Essche Heike in Boxtel.

Toen de beheerder donderdagochtend om 07.30 uur bij het dierenpark aankwam, bleek dat de poort niet op slot zat. ,,Er is navraag gedaan bij iedereen die in het bezit is van een sleutel. Zij bleken hun sleutels allemaal nog te hebben, dus hoogstwaarschijnlijk is het slot geforceerd”, aldus een woordvoerder van de gemeente. Drie volwassen kangoeroes, waarvan er één drachtig was, zijn verdwenen. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Het is nog onduidelijk of de kangoeroes worden vervangen door nieuwe dieren.

De politie liet deze week weten dat ze de zaak in onderzoek heeft. Mensen die tips hebben, worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht