RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:51:47    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 16 april 2011 10:09 uur

Diefstal vertraagt oplevering Heideweg

In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 maart zijn bij negen nieuwbouwwoningen in het plan Heideweg te Liempde de eerder deze week geplaatste verwarmingsketels gestolen. Aannemingsbedrijf Olijslagers had gisteren, morgen en volgende week woensdag de laatste tien woningen willen opleveren. Door de diefstal zullen de kopers nog even geduld moeten hebben om hun huis te betrekken.

Liempdenaar Bert van Ruremonde, directeur van het Veghelse bouwbedrijf, reageerde gisteren onthutst op de diefstal. ,,We hebben meteen met de installateur gebeld om zo snel mogelijk nieuwe ketels te bestellen. Maar die apparaten liggen niet ’op de plank’. De mensen van de Hogenbergseweg en Heidehoef die nu hun woning wilden betrekken, hebben afspraken gemaakt voor de verdere afwerking van hun huis. Maar dan is het wel nodig dat ze verwarming hebben.”

Het zijn de laatste tien woningen die bouwbedrijf Olijslagers nu op wilde leveren. Komende week worden de bouwketen opgeruimd. De inbraak in negen huizen zorgt voor een schadepost van twintig- tot dertigduizend euro, is de inschatting van Van Ruremonde. De politie was gisterochtend snel ter plaatse en heeft sporenonderzoek gedaan. ,,De dieven hebben de cilindersloten open geboord en hebben naast de cv-ketels ook de thermostaten meegenomen”, vertelt een woordvoerster van de politie.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie SNS Bank Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Geerts advies