15:20:15    vrijdag, 07 augustus 2020
brabants centrum logo
Maandag, 13 februari 2012 14:39 uur, laatst gewijzigd op 13 februari 2012 14:40 uur

Diefstal dupeert De Ploegers

Diefstal dupeert De Ploegers

Tieners in Ploegersland kunnen zich opmaken voor een spetterende start van het carnavalsfeest. Multifunctionele accommodatie De Serenade aan de Oude Dijk is zaterdag 18 februari het decor van het feest Liemt is Tropical.

Om Liemt is Tropical kenbaar te maken, werd vrijdag een groot bord geplaatst aan de Boxtelseweg zodat alle scholieren op de fiets op de hoogte zouden zijn van dit evenement. ,,Helaas is het bord vrijdagavond verwijderd, meegenomen of vernield”, treurt Reggie van Genuchten van De Ploegers. ,,Omdat het naast de huidige social media erg moeilijk is om de jeugd te bereiken, was dit bord de sterke troef van de prinsenvereniging om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van Liemt is Tropical.”

De Ploegers vraagt de vandalen of ze het bord terug willen bezorgen. Tips worden beloond met een carnavaleske beloning en zijn welkom bij Van Genuchten, telefoon 06-14 40 63 68.

Liemt is Tropical start zaterdag tussen 20.30 en 21.00 uur en duurt tot 00.30 uur. Kaarten kosten drie euro en zijn verkrijgbaar bij supermarkt Coop.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel EmielTechniek Podium Boxtel Remax-optimus Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Toverboom Doornmalen electro Filipe Olieenzo Geld en Makelaardij Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Meubelmakerijdenberg