01:11:01    woensdag, 15 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 07 oktober 2014 12:11 uur, laatst gewijzigd op 07 oktober 2014 12:12 uur

Dicht Slam Rap weer in Boxtel

Dicht Slam Rap weer in Boxtel

Op de foto: Loren Brouwers won de vorige editie van Dicht Slam Rap.

De twaalfde editie van Dicht Slam Rap wordt op donderdag 29 januari 2015 gehouden. Belangstellenden kunnen zich tot 1 december aanmelden voor deelname aan de Boxtelse dichtavond.

Dicht Slam Rap staat elk jaar garant voor een gezellige avond met dichters, slammers en rappers. De combinatie van jong talent en geroutineerde dichters zorgt voor een afwisselend en interessant programma. De winnaar van de dichtwedstrijd maakt kans op een geldbedrag én mag meedoen aan het Nederlands kampioenschap poetryslam.

Dichters en slammers kunnen zich tot 1 december aanmelden door twee nog niet gepubliceerde gedichten en een kort CV te mailen naar jurylid Marcel Linssen: marcel.linssen@planet.nl. De jury bestaat voorts uit ACG Vianen en Roel Weerheijm. De deelnemers doen mee aan de finaleavond op 29 januari, op 11 januari is er een pre-finale.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus Filipe Alfa Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg TopSlank Olieenzo Geld en Makelaardij EmielTechniek Beleef Boxtel Geerts advies Toverboom Huidtherapie buisman optiek Elan Bikes support