RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:59:16    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 18 april 2013 15:32 uur, laatst gewijzigd op 18 april 2013 15:47 uur

Diamant siert blazerskwartet

Diamant siert blazerskwartet

Op de foto: Muzikanten die 60 jaar meespelen zijn geen uitzondering bij Boxtel's Harmonie. Maar vier orkestleden die tegelijk hun diamanten jubileum vieren kwam nooit eerder voor. V.l.n.r. Willy van de Loo, Wim Traa, Jacques van der Velden en Wim Hoffmans.

Tijdens een huldigingsconcert eert Boxtel’s Harmonie zaterdag 20 april liefst acht trouwe leden. Onder hen een diamanten kwartet, een unicum in de ruim honderdjarige historie van het muziekkorps.

Klarinettist Jacques van der Velden viert samen met de baritonisten Wim Hoffmans, Willy van de Loo en Wim Traa zijn zestigjarig lidmaatschap. Het viertal koos zelf de nummers uit die op de lessenaar komen. Het publiek luistert naar klassieke muziek van Gustav Mahler en de relatief onbekende Deense componist Niels Gade, maar krijgt evengoed filmmuziek voorgeschoteld. Andere verzoeknummers zijn aangedragen door gouden jubilaris Sjaak Elissen (rustend lid), de slagwerkers René van Hemmen en Rob van Kleef (veertig jaar lid) en Sepha van Eijndhoven, die 25 jaar geleden tot erelid van het muziekkorps werd benoemd.

Het gratis toegankelijke huldigingsconcert van Boxtel’s Harmonie in het Jacob-Roelandslyceum aan de Grote Beemd begint om 19.00 uur; een halfuur voor aanvang is de zaal open. Na afloop worden de jubilarissen in een feestelijke entourage toegesproken in de Bracbant-zaal en is er gelegenheid tot feliciteren.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Gemeente Boxtel Geerts advies Doornmalen electro