01:34:59    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 oktober 2012 11:29 uur, laatst gewijzigd op 12 oktober 2012 11:36 uur

DesdeKunst schittert in vol Podium

DesdeKunst schittert in vol Podium

Op de foto: DesdeKunst verzorgde een indrukwekkend optreden in Podium Boxtel. (Foto: Gerard Schalkx).

DesdeKunst heeft in een uitverkocht Podium Boxtel haar cd 'Rond de Dommel' gepresenteerd. De gelegenheidsband van Stichting BoeL overhandigde het eerste exemplaar aan watergraaf Peter Glas van Waterschap De Dommel.

Het waterschap viert in 2013 de 150e verjaardag in Boxtel en ondersteunt het Dommelproject van DesdeKunst graag, zo meldde Glas tijdens de cd-presentatie in een bomvolle theaterzaal. Volgend jaar is de band driemaal te gast bij het waterschap.

De band, bestaande uit Dennis Wels, Rudy Bressers, Rene Cijffers en Joris Cijffers, verzorgde met muzikale en vocale steun van Wouter Hardy (piano), Danielle van Berkom (viool), Jet Mathijssen en Yvonne van Beers (zang) een memorabel optreden.

Het enthousiaste publiek kreeg bijna alle liedjes van 'Rond de Dommel' te horen en kon na afloop de cd kopen. Die is voor 10 euro nog te koop via www.desdekunst.nl.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie Remax-optimus Toverboom Meubelmakerijdenberg buisman optiek TopSlank Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Podium Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Elan Bikes support