17:03:15    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 05 oktober 2013 09:18 uur, laatst gewijzigd op 05 oktober 2013 09:19 uur

DesdeKunst nu ook op Spotify

DesdeKunst nu ook op Spotify

Het album Rond de Dommel van de Boxtelse gelegenheidsband DesdeKunst is vanaf deze week te beluisteren op Spotify.

Volgens bestuurslid Roland van Son van Stichting BoeL, die aan de wieg stond van DesdeKunst, heeft de stichting aardig wat moeten puzzelen en een kleine investering moeten doen, maar is het uiteindelijk gelukt het album toe te voegen aan de digitale muziekdatabank.

Rond de Dommel is sinds deze week ook te koop bij iTunes en andere digitale aanbieders. De plaat kost 8,99 euro. ,,Waarschijnlijk gaan we de eerste cd ’Ode aan De Ploegadoers’ ook op Spotify proberen te krijgen omdat we ook op die plaat nog steeds erg trots zijn. We hopen er veel mensen een plezier mee te doen.”

DesdeKunst trad vorige week zondag voor de laatste keer op. Tijdens Zondag Waterdag op 29 september stonden naast Dennis Wels en René Cijffers de gastmuzikanten Merijn van Minderhout en Jeroen Pijnenburg op het podium bij waterschap De Dommel. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus EmielTechniek Elan Bikes support Beleef Boxtel Doornmalen electro Geld en Makelaardij Geerts advies Filipe TopSlank Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg buisman optiek Alfa Huidtherapie Podium Boxtel Toverboom