00:38:18    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 09 december 2011 14:13 uur, laatst gewijzigd op 10 december 2011 21:11 uur

DesdeKunst bij Omroep Brabant

DesdeKunst bij Omroep Brabant

Op de foto: DesdeKunst presenteerde enkele weken geleden haar nieuwe cd-single in de Vlaamse schuur van de familie Keulen aan de Kasterensestraat. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

De Boxtelse muziekgroep DesdeKunst is zondag te gast in het bekende radioprogramma Brabant Leeft van Omroep Brabant. De band gaat vier nummers ten gehoren brengen die medio volgend jaar op een speciale Dommelplaat moeten verschijnen.

DesdeKunst bestaat uit de broers Joris en Rene Cijfers, Dennis Wels en Rudy Bressers. Onlangs presenteerde het viertal onder de vlag van de Stichting BoeL een cd-single met daarop de twee eerste Dommelliedjes. De cd-single bevat ook een wandel- en fietskaart langs de Dommel.

Het programma Brabant Leeft is zondag 11 december te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur. De opnamen in de studio vonden vrijdag al plaats. De presentatie is in handen van oud-Boxtelaar Erik Kolen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Huidtherapie Geerts advies Elan Bikes support Toverboom Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Olieenzo