RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:31:30    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 25 september 2012 15:03 uur, laatst gewijzigd op 25 september 2012 15:06 uur

Derde label voor Sint-Joseph

Derde label voor Sint-Joseph

Op de foto: Gerard Visser van het KWH (rechts) reikt het Participatielabel uit aan Rob Dekker, directeur-bestuurder van Sint-Joseph. (Foto: Peter de Koning).

Het Kwaliteitslabel Woningcorporaties in de Huursector (KWH) wees woonstichting Sint-Joseph twee weken geleden de derde ster toe. Hiermee heeft de woonstichting samen met vijf andere corporaties in Nederland drie sterren. De derde ster, het Participatielabel, werd dinsdag in restaurant Molenwijk door de KWH uitgereikt onder het toeziend oog van leden van bewonerscommissies, de Huurders Belangen Vereniging Boxtel en wijkbeheerders.

De KWH verricht onderzoek en metingen en als de basis goed is, krijgt de onderzochte woningcorporatie een label. Allerlei onderwerpen worden onderzocht, zoals de dienstverlening, het bestuur van de woonstichting en de participatie van bewoners. De afgelopen maanden werd de samenwerking met bewoners onderzocht door middel van enquêtes en interviews. Sint-Joseph was al in het bezit van het Huurderslabel en het Goed Bestuurlabel.

Directeur-bestuurder Dekker van Sint-Joseph gaf aan trots te zijn. ,,Het uitzetten van een visie is logisch, maar het werk moet in het veld gedaan worden. Daarom ben ik ook trots op de wijkbeheerders, leden van de bewonerscommissie, lampenisten en de Huurders Belangen Vereniging Boxtel.” Toch wil Dekker benadrukken dat Sint-Joseph nog altijd lerende is. ,,Iedere dag proberen we in overleg met huurders onze dienstverlening, werkzaamheden en activiteiten te verbeteren."

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Beleef Boxtel Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Geerts advies Doornmalen electro Huidtherapie Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel