12:51:33    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 25 september 2012 15:03 uur, laatst gewijzigd op 25 september 2012 15:06 uur

Derde label voor Sint-Joseph

Derde label voor Sint-Joseph

Op de foto: Gerard Visser van het KWH (rechts) reikt het Participatielabel uit aan Rob Dekker, directeur-bestuurder van Sint-Joseph. (Foto: Peter de Koning).

Het Kwaliteitslabel Woningcorporaties in de Huursector (KWH) wees woonstichting Sint-Joseph twee weken geleden de derde ster toe. Hiermee heeft de woonstichting samen met vijf andere corporaties in Nederland drie sterren. De derde ster, het Participatielabel, werd dinsdag in restaurant Molenwijk door de KWH uitgereikt onder het toeziend oog van leden van bewonerscommissies, de Huurders Belangen Vereniging Boxtel en wijkbeheerders.

De KWH verricht onderzoek en metingen en als de basis goed is, krijgt de onderzochte woningcorporatie een label. Allerlei onderwerpen worden onderzocht, zoals de dienstverlening, het bestuur van de woonstichting en de participatie van bewoners. De afgelopen maanden werd de samenwerking met bewoners onderzocht door middel van enquêtes en interviews. Sint-Joseph was al in het bezit van het Huurderslabel en het Goed Bestuurlabel.

Directeur-bestuurder Dekker van Sint-Joseph gaf aan trots te zijn. ,,Het uitzetten van een visie is logisch, maar het werk moet in het veld gedaan worden. Daarom ben ik ook trots op de wijkbeheerders, leden van de bewonerscommissie, lampenisten en de Huurders Belangen Vereniging Boxtel.” Toch wil Dekker benadrukken dat Sint-Joseph nog altijd lerende is. ,,Iedere dag proberen we in overleg met huurders onze dienstverlening, werkzaamheden en activiteiten te verbeteren."

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geld en Makelaardij Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel