RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:59:00    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 25 januari 2014 15:52 uur, laatst gewijzigd op 25 januari 2014 15:54 uur

Derby Boxtel-ODC in 'Munsel'

Derby Boxtel-ODC in \'Munsel\'

Op de foto: Pascal van den Brand haalt in de derby ODC-Boxtel in april 2013 uit voor een schot. (Foto: Peter de Koning).

Zondag 26 januari, 14.30 uur: in sportpark Munsel strijdt de hoofdmacht van Boxtel tegen ODC. Tijd dus voor De Derby. El Classico. Inzet van het duel is de tweede plaats op de ranglijst van de derde klasse.

Boxtel bezet die plek, maar voelt de hete adem van ODC in de nek. De tricolores maakten zondag gehakt van DSC (5-0) en lijken in bloedvorm. Maar Boxtel, dat een prima seizoensstart kende, zoekt revanche na de teleurstellende nederlaag in Buren (1-0) en de eerder dit seizoen geleden nederlaag in sportpark Molenwijk. Daar was ODC’er Bart Dammers matchwinner.

Voorzitter Ties Pronk van Boxtel meldde deze week dat de club een attractief programma rond de derby heeft samengesteld. Vanaf 13.30 uur treden de muzikanten van The Ducktownband op. Verder worden enkele partytenten opgebouwd waar koek en zopie te koop is: koffie, thee, warme chocolademelk, erwtensoep en broodjes worst.

Het programma in sportpark Munsel begint al om 13.00 uur met een vriendschappelijk duel tussen de F1-pupillen van Boxtel en ODC. Kinderen die de derby bezoeken, kunnen zich uitleven in een nieuw klimtoestel en op schommels, die deze week nabij kantine Den Oosthoek zijn geplaatst.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Proef Culinair Doornmalen electro Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht SNS Bank