06:02:09    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 18 maart 2014 22:21 uur, laatst gewijzigd op 18 maart 2014 22:25 uur

Dennis Wels in De Effenaar

Dennis Wels in De Effenaar

Op de foto: Dennis Wels staat in het voorprogramma van Danny Vera in De Effenaar in Eindhoven. (Foto: Bart Willems).

Hij deed het al eerder. En donderdag 20 maart overkomt het hem weer. Dan staat de Boxtelse singer-songwriter Dennis Wels op de bühne met zijn muziekidool Danny Vera. Plaats van handeling is de kleine zaal van poptempel De Effenaar in Eindhoven.

Wels verzorgt dit jaar slechts een handjevol solo-optredens. Hij heeft na verschillende projecten, onder meer met stichting BoeL en DesdeKunst, gekozen voor een rustiger periode. Het optreden met zijn held Danny Vera is een grote eer. ,,Ik ken Danny al jaren en hij heeft ervoor gezorgd dat ik deze show voor hem mag openen”, zegt Wels trots.

Danny Vera is onder meer bekend van zijn rock ’n rolloptredens bij VI, het populaire voetbalprogramma bij RTL7. Onlangs bracht de als Danny Polfliet geboren zanger het album Distant Rumble uit en toert hij langs een groot aantal clubs in Nederland. De singer-songwriter laat zich graag inspireren door Amerikaanse muzikanten zoals Elvis Presley, Johnny Cash, Chris Isaak en Roy Orbison. Rauw, stevig en modern met een dikke knipoog naar de sixties, dat is het motto van Danny Vera.

Het optreden in De Effenaar op 20 maart begint om 20.30 uur, kaarten kosten 15 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor vijftien euro via www.effenaar.nl.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel