RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:26:48    donderdag, 18 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 26 juli 2013 07:32 uur, laatst gewijzigd op 28 juli 2013 09:56 uur

Dennenoord krijgt hotelkamers

Dennenoord krijgt hotelkamers

Op de foto: In een zeven jaar geleden gebouwde bergruimte met de uitstraling van een paardenstal worden komend jaar tien hotelkamers gerealiseerd. (Foto: Gerard Schalkx).

Anderhalf jaar na de brand in de snackbar van het Boxtelse chaletpark Dennenoord, is van herstel nog nauwelijks sprake. De eigenaren Piet en Jeanne van Erp bedienen hun gasten nog altijd vanuit een noodunit omdat de verzekering niet wil uitbetalen. Ondertussen kan het echtpaar wel aan de slag met haar wens om aan de Dennendreef een hotelvoorziening met zorgfaciliteiten te realiseren.

Nu de gemeenteraad vorige maand  het vernieuwde bestemmingsplan vaststelde, kan het echtpaar Van Erp vooruit met een jarenlange wens om in te spelen op recreatieve behoeften van zorgvragers. ,,Het worden tien hotelkamers met een ’normaal’ bed, dat we kunnen omruilen met een ziekenhuisbed. Naast mensen met een beperking zijn dus ook andere hotelgasten welkom. Boxtel heeft behoefte aan meer hotelaccommodatie.”

Zondag 28 juli vindt op Dennenoord aan de Dennendreef in Boxtel tussen 10.00 en 17.00 uur de jaarlijkse braderie plaats. Bezoekers kunnen terecht in de kramen van de tweedehands markt en gebruikmaken van het terras. Voor de jeugd is de speeltuin geopend, ook staat een trampoline opgesteld. Toegang is gratis.

 

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Gemeente Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Geerts advies Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Geld en Makelaardij