RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:05:16    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 12 juli 2013 10:36 uur

Den Bergh van start met website

Den Bergh van start met website

De welstandscommissie van de gemeente Boxtel oordeelde vorige maand positief over de bouwplannen voor koopwoningen op het vroegere campingterrein Den Bergh aan de Achterberghstraat. Inmiddels heeft Nuyens Makelaars flyers verspreid onder geïnteresseerden. Ook is de website www.wonenindenbergh.nl online.

Bouwbedrijf Hazenberg in Vught nam begin maart de ontwikkel- en bouwtaken van het project Den Bergh over van woonstichting Sint-Joseph. Het ontwerp is op advies van het bouwbedrijf gewijzigd. Op het vroegere campingterrein worden twaalf rijtjeswoningen, acht tweekappers en vijf vrijstaande huizen gebouwd. Deze toekomstige woningen worden gekenmerkt door de architectonische stijl uit de jaren dertig en bestaan uit donkerrode bakstenen met witte accenten.

Nuyens Makelaardij heeft de verkoop in handen en verspreidde vorige week twee folders met beknopte informatie over het project onder mensen die zich via de website hadden aangemeld. De twaalf rijtjeswoningen worden het type ’Liguster’ genoemd en kosten tussen 198.000 en 210.000 euro (vrij op naam). De prijs van de acht tweekappers, die type ’Berk’ heten, varieert tussen 298.000 en 335.000 euro (vrij op naam).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Huidtherapie Proef Culinair Gemeente Boxtel