05:05:44    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 14 oktober 2011 12:57 uur

Delta tijdelijk naar havovleugel

Vanwege de verbouwing van het Ursulagebouw gaat Delta Stichting Welzijn Boxtel tijdelijk verhuizen. Tot juni 2012 is de welzijnsinstelling ondergebracht in de zogeheten bufferruimte aan de zijkant van de vroegere havovleugel van Sint-Ursula.

De verbouwing van Sint-Ursula is een initiatief van eigenaar Woonstichting Sint-Joseph, die het pand gaat herinrichten om de huisvesting van nog meer instanties mogelijk te maken. Voorts wordt het consultatiebureau naar de benedenverdieping verplaatst en ontstaat een doorbraak tussen het huidige Ursulagebouw en de vroegere havovleugel waarin jongerencentrum B-Town is gehuisvest.

Vanwege de verhuizing is Delta van 27 oktober tot 1 november gesloten. Omdat ook het telefoonsysteem en het computernetwerk moeten worden omgezet, zijn medewerkers in die periode niet telefonisch of per e-mail bereikbaar. Dinsdag 1 november is Delta weer operationeel in de tijdelijke locatie aan de Baroniestraat. Het kantoor is te bereiken via de zijkant van het Ursulagebouw, in het verlengde van het Centrum voor Jeugd en Gezin en B-Town.

Gedurende de verhuisperiode houdt het maatschappelijk werk alleen spreekuur in het kantoor aan gezondheidscentrum De Vier Kwartieren aan de Oisterwijkstraat in Boxtel-Oost. Dringende zaken voor het maatschappelijk werk worden doorverbonden met een telefonische hulplijn. Maandag 31 oktober vervallen ook de spreekuren van Buro Sociaal Raadslieden en Buro Nieuwkomers.

De verhuizing heeft geen gevolgen voor de activiteiten voor ouderen. Alleen tijdens de herfstvakantie zijn er geen activiteiten. Cursisten moeten vanaf 31 oktober gebruik maken van de tijdelijke ingang van MiK Kunsteducatie.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Beleef Boxtel Geerts advies Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen