21:40:01    dinsdag, 25 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 06 september 2012 12:09 uur, laatst gewijzigd op 07 september 2012 16:23 uur

Delegatie Zuid-Afrika in Boxtel

Delegatie Zuid-Afrika in Boxtel

Op de foto: De delegatie van Zuid-Afrika poseert voor het gemeentehuis met gemeentesecretaris Jan Fraanje (tweede van links) en burgemeester Hans van Brummen (achterin, derde van rechts). (Foto: Albert Stolwijk).

De gemeente Boxtel kreeg donderdagochtend bijzonder bezoek. Een delegatie uit Zuid-Afrika kwam naar het gemeentehuis om te praten over de website www.waarstaatjegemeente.nl. Ook werd de promotiefilm over Boxtel vertoond.

Een aantal afgevaardigden uit Zuid-Afrika, waaronder mensen uit de financiële sector en de Afrikaanse VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) kwam naar Boxtel om van gedachten te wisselen over de website waarstaatjegemeente.nl. In Zuid-Afrika is gestart met een soortgelijke website waar gemeenten hun prestaties kunnen vergelijken met collega-gemeenten.

De delegatie sprak van een ’warm welkom in Boxtel, waarbij ze op straat door allerlei inwoners werden begroet’. Waarnemend burgemeester Hans van Brummen noemde het bijzonder dat de delegatie Boxtel heeft uitgekozen om te praten over onderwerpen in de gemeente. Hij had ook nog een cadeautje voor de groep: een usb-stick over de gemeente Boxtel. ,,Zo weten jullie dadelijk meer over Boxtel dan wij”, zei Van Brummen met een glimlach.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro