06:38:36    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 22 februari 2014 08:45 uur, laatst gewijzigd op 22 februari 2014 08:47 uur

Delegatie Belarus bezoekt Boxtel

Delegatie Belarus bezoekt Boxtel

Op de foto: Thieu Dollevoet, Ria Schraverus en Wim Ketelaars hebben twee ambtenaren uit Belarus uitgenodigd om in Boxtel diverse scholen en instellingen te bezoeken. Het tweetal komt in maart naar Boxtel.

Twee hoge onderwijsambtenaren uit Belarus (Wit-Rusland) komen in maart naar Boxtel. Het tweetal bezoekt diverse onderwijsinstellingen op uitnodiging van de Boxtelse stichtingen Vrienden van Belapdi en Weeshuizen Belarus.

De stichtingen willen de delegatie informeren over scholen in Nederland waarbij vooral aandacht is voor speciaal en praktijkonderwijs. Een ambtenaar van de afdeling speciaal onderwijs van het ministerie en de directeur van het uitvoerend comité van het departement onderwijs komen van 24 tot en met 29 maart naar Boxtel om kennis te maken met diverse scholen.

Op het programma staat een bezoek aan kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang alsmede Boxtelse basisscholen. Ook gaat de groep naar diverse instellingen waaronder De La Salle en de WSD.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Huidtherapie Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg