12:10:59    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 juni 2012 20:22 uur, laatst gewijzigd op 09 juni 2012 20:24 uur

Deceptie in Rots na verlies Oranje

Deceptie in Rots na verlies Oranje

Op de foto: Oranjefans in gemeenschapshuis De Rots schreeuwen het Nederlands elftal naar voren. Het mocht niet baten... (Foto: Albert Stolwijk).

Het Nederlands elftal heeft de eerste wedstrijd op het EK verloren. In Charkiv was Denemarken met 1-0 te sterk voor de ploeg van Bert van Marwijk. De Oranje-supporters in De Rots treurden voor het grote beeldscherm...

Alle duels van het Nederlands elftal kunnen in het gemeenschapshuis aan de Nieuwe Nieuwstraat op een groot beeldscherm worden bekeken. Echt druk werd het niet, maar de sfeer was er niet minder om. Biertje op tafel, net als een schaal bitterballen en andere snacks.

Na de verliesbeurt tegen Denemarken moet er woensdagavond gewonnen worden van Duitsland. Dan zwaaien de deuren van De Rots weer open en rekenen de bestuursleden Eric Schouten en Kees Berkelmans op meer publiek en vooral: meer Oranje-treffers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Olieenzo Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair