17:07:08    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 22 juli 2014 15:40 uur

De wethouder komt op bezoek

De wethouder komt op bezoek

Wethouder Eric van den Broek is gestart met huiskamergesprekken. Inwoners die dat willen kunnen via de gemeente contact opnemen en een verzoek indienen voor een huisbezoek waarbij onder meer gesproken wordt over de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Dinsdagavond ging Van den Broek op bezoek in een complex op Hoogheem. Vijftien buurtbewoners kwamen samen om een uitleg te krijgen over de veranderingen in de Wmo, ook mochten ze vragen stellen aan de Boxtelse wethouder.

Inwoners die ook graag in gesprek willen met de wethouder, kunnen contact opnemen met de gemeente Boxtel via e-mailadres wmo@boxtel.nl of telefoonnummer (0411) 65 52 44. Graag wil Van den Broek dat een wijk er zelf voor zorgt dat zoveel mogelijk buurtbewoners daarbij aanwezig kunnen zijn. ,,En als zij zelf voor koffie en thee zorgen, neem ik wat lekkers mee”, belooft de wethouder.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Filipe Remax-optimus TopSlank EmielTechniek Geld en Makelaardij Doornmalen electro Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Podium Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen