06:19:54    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 01 mei 2013 14:37 uur, laatst gewijzigd op 01 mei 2013 15:05 uur

'De koning liep vlak langs ons'

\'De koning liep vlak langs ons\'

Op de foto: Voorafgaand aan de inhuldiging van koning Willem-Alexander poseert Michaél Michiels bij een van de beeldschermen in de Nieuwe Kerk.

Michaél Michiels uit Liempde kijkt terug op een prachtige dag. Hij vertegenwoordigde de vele vrijwilligers in de gemeente Boxtel tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander. ,,Het mooiste moment? Dat was toen de nieuwe koning zijn moeder Beatrix bedankte. Het langdurige en warme applaus dat erop volgde was oprecht en gemeend.”

Samen met ruim vijftig andere Brabanders stapte Michiels dinsdag in alle vroegte in een van de bussen die het gezelschap naar Amsterdam bracht. ,,We arriveerden er als eerste van de provinciale delegaties. Als enige had Brabant voor prachtig versierde touringcars gezorgd die veel opzien baarden bij de andere deputaties uit het land”, vertelt Michiels.

In vak P beschikte Michiels over een prima plaats. ,,We keken recht op de leden van het kabinet en de koninklijke gasten kwamen vlak langs ons de kerk in en gingen zo ook weer weg. We hebben ze heel goed kunnen zien. Ja, het was een prachtige ervaring.”

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Olieenzo Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro