RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:45:11    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 16 oktober 2012 16:27 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2012 16:29 uur

De glimlach van een kind...

De glimlach van een kind...

Op de foto: De KBO viert feest in De Braken met Willeke Alberti. (Foto: Henk van Weert).

Geen volleyballers, handballers of zaalvoetballers deze keer in De Braken. Nee, de sporthal is gevuld met 55-plussers die met volle teugen genieten van het optreden door zangeres Willeke Alberti en haar band. Met het feestelijke concert sluit ouderenbond KBO het zestigjarig bestaansjubileum af.

Alle haar hits liet de Amsterdamse de revue passeren. Maar ook met successen van collega's als Conny Vandenbos en de Zangeres Zonder Naam weet Willeke haar publiek te plezier. Terwijl ze genieten van een hapje en een drankje deinen de ruim vijfhonderd senioren op hun plastic stoeltjes mee op de bekende deuntjes. Her en der gaan zelfs voorzichtig de handjes de lucht in.

De fel verlichte sportzaal biedt geen sfeer en de akoestiek is verre van ideaal. Dat beseft ook Gerda Doms, een van de vele KBO-vrijwilligers. ,,Jammer dat we in Boxtel geen betere accommodatie hebben voor zoiets. Maar gelukkig genieten de mensen met volle teugen. En daar doen we het voor."

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg SNS Bank Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Proef Culinair Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding