06:19:21    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 11 juni 2013 11:50 uur, laatst gewijzigd op 11 juni 2013 15:17 uur

De Zangers winnen met kruisboog

De Zangers winnen met kruisboog

Op de foto: Adri van Abeelen (rechts) werd recent gekozen tot nieuwe koning van het Liempdse gilde. Hij reikte de prijzen van de zomeravondcompetitie uit. (Foto: Gerard Schalkx).

Het gilde Sint-Antonius Abt organiseerde voor de dertiende keer een zomeravondcompetitie kruisboogschieten om het gilde meer bekendheid te geven en vriendschapsbanden met diverse verenigingen in Liempde te versterken. De slotwedstrijd vond donderdagavond plaats. De Zangers trokken net als vorig jaar aan het langste eind bij het onderdeel viertallen.

66 personen namen deel aan de competitie, waarvan veertien viertallen van diverse Liempdse verenigingen en vriendenclubs. Ook gasten uit Boxtel-Oost waren van de partij. Op 23 en 30 mei en 6 juni vonden de wedstrijden plaats. De twee beste wedstrijden telden mee voor het eindresultaat.

De winnaars in de categorieën ’viertallen’ en ’individueel’ kregen een trofee die werd uitgereikt door Adri van Abeelen, de nieuwe koning van het Liempdse gilde. In de categorie viertallen wonnen De Zangers en bij de individuele competitie ging Martijn Adelaars met de trofee naar huis.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Geerts advies Huidtherapie Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg