06:52:54    donderdag, 27 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 27 september 2012 13:49 uur, laatst gewijzigd op 27 september 2012 13:51 uur

De Stiel houdt open huis

De Stiel houdt open huis

Op de foto: Groendecorateur Peter van Loon huurde vijf jaar geleden een grote boerenschuur aan de Meulekensweg voor zijn werkplaats en noemde de ruimte ’De Stiel’. (Foto: Albert Stolwijk).

Vijf jaar geleden huurde decorateur Peter van Loon (Petur) van de Liempdse speltboer Wim Jennissen een grote stal om daar zijn werkplaats te vestigen. Inmiddels huizen er meerdere creatieve ondernemers in de grote ruimte aan de Meulekensweg. Zaterdag 29 en zondag 30 september kunnen bezoekers kennismaken met de activiteiten tijdens de Stiel Experience.

Alle kunstenaars vertellen tijdens de Experience over hun werken, materialen en nieuwe workshops. Ook mogen bezoekers zelf aan de slag tijdens een mini-workshop vlechtlijst. Hier kunnen deelnemers op een raamwerk van ijzer allerlei materialen vlechten. Het midden blijft vrij en daar wordt aan het einde een vaasje in geplaatst. ,,De gebruikte materialen kunnen van alle verschillende vakgebieden van de kunstenaars komen, zoals wol en textiel”, legt Van Loon uit. ,,Zo doen bezoekers een creatieve ervaring op.”

Kijk voor meer informatie over De Stiel en de Experience op www.destiel.nl.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Doornmalen electro Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Modecentrum Frans Theelen