23:54:03    donderdag, 20 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 juli 2014 11:59 uur, laatst gewijzigd op 04 juli 2014 12:02 uur

De Serenade krijgt opslagruimte

De Serenade krijgt opslagruimte

Bij De Serenade in Liempde is gestart met uitbreidingswerkzaamheden. De multiculturele accommodatie krijgt er 120 vierkante meter bij, deze oppervlakte wordt benut voor de bouw van een opslagruimte.

Al jaren wil het stichtingsbestuur van De Serenade uitbreiden, maar er was onenigheid met de gemeente Boxtel over de financiering. Onlangs kwamen de twee partijen tot overeenstemming zodat nu écht de schop in de grond is gegaan.  Verenigingen als fanfare Concordia, hofkapel De Kromploegers, Bridgeclub Liempde en popkoor Voices hebben voldoende plek nodig om hun spullen op te kunnen slaan en daar was voorheen weinig ruimte voor.

Het gebouw wordt in totaal 120 vierkante meter uitgebouwd. Aan de zijkant en achterzijde van het pand wordt uitgebreid. De fundering ligt er inmiddels al en Koppen Bouwgroep uit Liempde hoopt nog voor de bouwvakvakantie de kap klaar te hebben. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in september klaar.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Remax-optimus Podium Boxtel Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Toverboom TopSlank Doornmalen electro Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg