22:15:16    zondag, 18 augustus 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 23 januari 2013 21:44 uur, laatst gewijzigd op 26 januari 2013 09:08 uur

De Schoffel grijpt naast prijs

De Schoffel grijpt naast prijs

Op de foto: Kees, Mark en Marina van Esch poseren in de biologische boerderijwinkel De Schoffel met kersverse groenten die net van het land komen. (Foto: Albert Stolwijk).

De biologische boerderijwinkel De Schoffel in Lennisheuvel is woensdagavond vierde geworden bij de verkiezing van de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012. De Schoffel was met drie andere bedrijven genomineerd. Winnaar werd De Groene Winkel in Zeist. De prijsuitreiking had plaats tijdens de vakbeurs BioVak in het IJsselhallencomplex te Zwolle.

Winnaar De Groene Winkel van de Inspiratieprijs kreeg een cheque van 1.500 euro. De vierde plaats van De Schoffel was goed voor een geldbedrag van 250 euro. De verkiezing was een gezamenlijk initiatief van beursorganisator ICEM/BioVak en de Biowinkelvereniging. Behalve De Schoffel en De Groene Winkel waren ook EkoPlaza (Den Haag) en GooodyFooods (Zwolle) genomineerd.

De genomineerde bedrijven waren geselecteerd uit 85 aanmeldingen. De boerderijwinkel van Kees en Marina van Esch aan de Mijlstraat, waarin zoon Mark heel actief is, werd in het juryrapport omschreven als een voorbeeld van het vervolg op boerderijwinkels. ,,Het is een mooie, ruime en complete winkel met veel vers en veel bijzondere eigen producten. Je kunt er tegelijkertijd voor alle boodschappen terecht.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Huidtherapie Olieenzo Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Proef Culinair