RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:07:37    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 08 april 2014 15:27 uur, laatst gewijzigd op 08 april 2014 15:29 uur

De Proeftuin viert eerste lustrum

De Proeftuin viert eerste lustrum

Lions Club Boxtel Belles Amies organiseert zondag 13 april voor de vijfde keer het culinaire evenement De Proeftuin. In de tuinen van vakopleiding SintLucas kunnen bezoekers tussen 15.00 en 19.00 uur genieten van gerechten en drankjes van 15 deelnemende ’smaakmakers’.

De opbrengst van het evenement gaat naar het goede doel Dream4Kids. Deze organisatie wil kinderen met een trauma een nieuwe start laten maken door hen weer in dromen te laten geloven. De Proeftuin is gratis toegankelijk; gerechten en drankjes worden betaald met munten die terplekke worden verkocht. Zo kosten vijf gerechtjes twintig euro.

Proef! Culinair, De Deugniet, Jan van de Ven Meesterkok, kookstudio De Fijnproeverij, Le Temps Perdu, De Waag, Corfu, En Garde!, BuitenDineren en Cafeofil waren aanwezig bij eerdere edities van De Proeftuin en zijn ook dit jaar weer van de partij. Lunchroom Brownies and Downies, restaurants Verde en De Bourgondiër, grand café Rembrandt en Taartdesign uit Liempde behoren tot de nieuwkomers.

Voorverkoopkaarten kosten 17,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants De Deugniet, Corfu, Le Temps Perdu, En Garde!, Verde, De Waag, Rembrandt en De Bourgondiër. Voor kinderen is een speciale Proeftuin-kinderkaart beschikbaar waarmee ze zelf de lekkerste hapjes kunnen uitkiezen en kunnen deelnemen aan workshops, zoals een droomcollage knutselen en trucagefotografie. (Foto: Albert Stolwijk).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Beleef Boxtel SNS Bank Proef Culinair Geerts advies Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding