16:06:34    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 02 oktober 2013 11:19 uur, laatst gewijzigd op 02 oktober 2013 15:04 uur

De Ploegers presenteert CLIC

De Ploegers presenteert CLIC

Op de foto: De eerste editie van het evenement Crazy Lips In Concert groeide vorig jaar uit tot een succes. (Foto: Albert Stolwijk).

De Liempdse prinsenvereniging De Ploegers houdt zaterdag 9 november in zaal De Punder de tweede editie van Crazy Lips In Concert, afgekort CLIC. Iedereen die graag een keer voor een volle zaal wil optreden kan zich inschrijven voor het evenement.

De Ploegers dagen alle Liempdenaren uit om alleen of in groepsverband een optreden te verzorgen met bijvoorbeeld vrienden, collega’s, een sportteam of vereniging. Het kan gaan om een playback-, zang- of dansnummer, sketches en buuts.

Behalve een optreden biedt CLIC aan deelnemers de kans om een geldprijs in de wacht te slepen. De winnaar mag een bedrag van 250 euro mee naar huis nemen, de nummer twee 150 euro en de nummer drie verdient 100 euro. Inschrijven is mogelijk tot en met 27 oktober, maar kan uitsluitend met het hiervoor bestemde formulier. Dit is net als het reglement te vinden op de site www.ploegers.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Alfa Geld en Makelaardij Toverboom EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Elan Bikes support Remax-optimus Beleef Boxtel Podium Boxtel Doornmalen electro Filipe Meubelmakerijdenberg Olieenzo TopSlank Huidtherapie