RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:03:40    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 28 februari 2014 09:38 uur, laatst gewijzigd op 28 februari 2014 09:39 uur

De Kort schrijft boek met moeder

De Kort schrijft boek met moeder

Een familiefeest. Zo heet het boek dat de Liempdse wielrenner Koen de Kort samen met zijn moeder Ine heeft geschreven over de Tour de France van vorig jaar. ,,Als ouder van een bekende wielrenner beleef je de Tour toch heel anders dan een wielerfan”, aldus Ine. Het boek is vanaf zaterdag 1 maart verkrijgbaar in boekhandels en op de website van Koen de Kort.

Koen stelde vorig jaar tijdens de Tour de France dagelijks columns samen voor de websites Nusport.nl en The Australian Financial Review. ,,Het leek me een leuk idee om Koens verhalen en die van mij te bundelen in een boek", aldus zijn moeder Ine. Het boek werd opgemerkt door de Nederlandse Sportliteratuur Uitgeverij.

In het boek van Ine en Koen staan verhalen over afzonderlijke etappes van de Tour de France. ,,Al grijp ik ook terug op de tijd dat Koen nog bij de junioren en de beloften reed”, vertelt Ine. Ze geeft aan dat het boek op 28 februari klaar is. ,,Op zaterdag 1 en zondag 2 maart worden Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne verreden, twee van de bekende voorjaarsklassiekers. Koen en ik willen die dag het eerste exemplaar uitreiken. Aan wie? Dat weten we nog niet.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Geld en Makelaardij Geerts advies Doornmalen electro SNS Bank