RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:40:52    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 16 juli 2013 09:10 uur, laatst gewijzigd op 16 juli 2013 09:28 uur

De Kort komt weddenschap na

De Kort komt weddenschap na

Op de foto: Kaitlin Bell, de verloofde van Liempdenaar Koen de Kort, plaatste maandagavond een foto van het nieuwe kapsel op Twitter. Rechts ploeggenoot Marcel Kittel, van wie De Kort een weddenschap verloor.

Koen de Kort zal na maandag nog wat langer nadenken voordat hij een weddenschap aangaat. Hij sprak met ploeggenoot Marcel Kittel af dat hij hetzelfde opvallende kapsel als de Duitse renner zou nemen bij drie etappezeges in de Tour de France. Kittel maakte zijn gedeelte van de weddenschap waar en won drie sprints. Dus maandag tijdens de tweede rustdag kwam een kapster op bezoek om De Kort van een nieuwe coupe te voorzien.

De Liempdenaar gaf aan dat hij tijdens de rustdag nerveuzer was dan voor de lastige etappes in de Tour. ,,Net als Marcel heb ik nu kort haar aan de zijkanten en in mijn nek, en een beetje langer haar bovenop dat ook nog eens rechtop staat. Ik had er zeker niet naar uitgekeken om mijn lange haren te verliezen, maar beloofd is beloofd. Gelukkig werd ik in de buitenlucht geknipt zonder spiegels in de buurt, dus ik kreeg het allemaal niet mee tot de kapper klaar was. Ik moet zeggen: dit kapsel staat me beter dan ik had verwacht. Of verbeeld ik me dat alleen maar?", zo schrijft hij in zijn dagelijkse column op Nu Sport.

Televisieprogramma Tour du Jour was aanwezig bij de knipbeurt. Klik hier om het filmpje te bekijken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geld en Makelaardij SNS Bank Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Olieenzo