RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:26:58    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 19 juli 2012 10:56 uur, laatst gewijzigd op 19 juli 2012 14:39 uur

De Garage bestaat één jaar

De Garage bestaat één jaar

Op de foto: Paul Meeuwissen ontvangt de cadeaucheque voor een ballonvaart uit handen van ondernemer Marcel Winkens van De Garage. Edwin Hoogedoorn schenkt champagne in voor Cees Timmermans. (Foto: Henk van Weert).

Marcel Winkens heeft woensdagmiddag drie klanten blij gemaakt met een ballonvaart. Het drietal werd uitgekozen uit de klanten die in de maand juni voor een onderhouds- of reparatiebeurt het garagebedrijf aan het Molenpad in Boxtel bezochten. Als de weersomstandigheden het toelaten gaan Cees Timmermans en mevrouw E. Geerdink uit Boxtel samen met Paul Meeuwissen uit ’s-Hertogenbosch op 13 of 14 augustus de lucht in.

Een jaar geleden opende aan het Molenpad in Boxtel de eerste vestiging van De Garage. Op de plek waar voorheen autobedrijf Van den Udenhout was gevestigd, ging Winkens aan de slag met een geheel nieuw concept als het gaat om onderhoud van auto’s.

De Garage, onderdeel van autobedrijf PON, werd ontwikkeld uit onvrede met de bestaande dienstverlening aan automobilisten. ,,De factuur na een reparatie- of onderhoudsbeurt viel altijd tegen voor een klant. Daar wilden we vanaf. We willen duidelijkheid en zekerheid bieden. Het bedrag van onze offerte is per definitie het bedrag dat ook op de rekening onder de streep staat”, stelt Winkens.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Koppelmans 040Fit Huidtherapie Beleef Boxtel Tiga Café zaal Kloosterzicht Rijschool Dolman Gemeente Boxtel TopSlank Zwanenberg adviesgroep SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Toverboom Kindertuin Natasja fashion Doornmalen electro Geld en Makelaardij Geerts advies