RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:14:36    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 30 december 2012 10:39 uur, laatst gewijzigd op 30 december 2012 10:46 uur

Daverend afscheid van 2012

Daverend afscheid van 2012

Ze draaien er hun hand niet voor om. De muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band is het wel toevertrouwd een feestje te bouwen. Dat was zaterdagavond in een uitverkocht grand café Rembrandt niet anders. Samen met enkele vocale solisten sloot het orkest het jubileumjaar 2012 daverend af.

De Boxtelse blaaskapel ontpopte zich onder leiding van trombonist Sjef van Weert als een swingende bigband die met schijnbaar gemak covers begeleidde van onder meer Amy Winehouse ('Valerie'), Alison Moyet ('That old devil called love') en Chuck Berry ('Johnny B. Goode'). Tessa Berkelmans schitterde in nummers als 'Vrede' (Ruth Jacott) en haar vader Kees, die de avond presenteerde, leefde zich enthousiast uit als Elvis Presley in 'Jailhouse Rock'.

Gerlof Trommelen kroop in de huid van Martin Buitenhuis, die met zijn band Van Dik Hout in 1994 doorbrak met 'Stil in mij'. Anouk Scheepens uit Best imponeerde met 'Respect' van Aretha Franklin. En op het moment dat Tim Schalkx het podium betrad, zette zich spontaan een polonaise in beweging. Onder meer dankzij zijn eigen feesthit '1, 2, hoppakee'.

De Aggemarvanhuisaf Band vierde in 2012 het vijftigjarig bestaan en met het Oudjaarsbal werd het jubileumjaar feestelijk afgesloten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Doornmalen electro Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen