02:36:37    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 30 december 2012 10:39 uur, laatst gewijzigd op 30 december 2012 10:46 uur

Daverend afscheid van 2012

Daverend afscheid van 2012

Ze draaien er hun hand niet voor om. De muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band is het wel toevertrouwd een feestje te bouwen. Dat was zaterdagavond in een uitverkocht grand café Rembrandt niet anders. Samen met enkele vocale solisten sloot het orkest het jubileumjaar 2012 daverend af.

De Boxtelse blaaskapel ontpopte zich onder leiding van trombonist Sjef van Weert als een swingende bigband die met schijnbaar gemak covers begeleidde van onder meer Amy Winehouse ('Valerie'), Alison Moyet ('That old devil called love') en Chuck Berry ('Johnny B. Goode'). Tessa Berkelmans schitterde in nummers als 'Vrede' (Ruth Jacott) en haar vader Kees, die de avond presenteerde, leefde zich enthousiast uit als Elvis Presley in 'Jailhouse Rock'.

Gerlof Trommelen kroop in de huid van Martin Buitenhuis, die met zijn band Van Dik Hout in 1994 doorbrak met 'Stil in mij'. Anouk Scheepens uit Best imponeerde met 'Respect' van Aretha Franklin. En op het moment dat Tim Schalkx het podium betrad, zette zich spontaan een polonaise in beweging. Onder meer dankzij zijn eigen feesthit '1, 2, hoppakee'.

De Aggemarvanhuisaf Band vierde in 2012 het vijftigjarig bestaan en met het Oudjaarsbal werd het jubileumjaar feestelijk afgesloten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Geerts advies Huidtherapie Proef Culinair Beleef Boxtel Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel