16:03:01    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 24 oktober 2013 14:15 uur, laatst gewijzigd op 25 oktober 2013 09:21 uur

Dansende graafarmen voor SintLucas

Dansende graafarmen voor SintLucas

Op de foto: Achter de voormalige hoofdmeesterswoning (rechts) van de Levensschool (achtergrond) is een mechanisch ballet van graafmachines gaande. (Foto: Henk van Weert).

Drie graafmachines diepen momenteel de bouwput uit voor het nieuwe atelier dat mbo-school SintLucas realiseert op de hoek van Burgakker en Raaphof in Boxtel. Af en toe is het een mooi staaltje van synchroondansen…

Nu het beton in de boorgaten voor de funderingspalen is uitgehard, kan de bouwput voor de kelder onder de drie verdiepingen van het atelier verder uitgegraven worden. Op die plek naast de Levensschool, ook al een dependance van SintLucas, zullen creatieve vaklieden als hoeden-, tassen- en schoenmakers worden opgeleid.

Het schoolbestuur gaat er van uit dat de bezwaren die door twee omwonenden en milieuvereniging Het Groene Hart zijn ingediend tegen de bouwvergunning ook in hoger beroep ongegrond zullen worden verklaard.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Alfa Elan Bikes support Remax-optimus Filipe buisman optiek Beleef Boxtel Huidtherapie Podium Boxtel TopSlank