RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:17:04    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 04 juni 2013 09:40 uur, laatst gewijzigd op 04 juni 2013 18:22 uur

Dag der Kampioenen in De Rots

Dag der Kampioenen in De Rots

Op de foto: De sporters die in december 2011 gehuldigd werden tijdens de Dag der Kampioenen. (Archieffoto Brabants Centrum).

In gemeenschapshuis De Rots worden zaterdag 8 juni de Boxtelse sportkampioenen gehuldigd door de Sportraad. Dat gebeurt in aanwezigheid van wethouder Willie van de Langenberg. Het evenement 'Dag der Kampioenen' is in een nieuw jasje gestoken.

Het programma start vanaf 13.30 uur met de huldiging van de pupillen en mini’s tot en met 10 jaar die actief zijn in diverse takken van sport. Daarna worden vanaf 15.00 uur de aspiranten en junioren tot en met 15 jaar in de bloemetjes gezet, rond 16.30 uur gevolgd door de A-junioren, senioren en veteranen. Aansluitend volgt de bekendmaking van de bijzondere onderscheidingen. Tijdens de huldiging van de jeugdige sporters staan enkele optredens op het programma.

De Dag der Kampioenen is, na overleg met de aangesloten verenigingen en het gemeentebestuur, door de Boxtelse Sportraad in een nieuw jasje gestoken. Zaterdag volgt de huldiging van de individuele en teamsportkampioenen en van de sportman, sportvrouw, sportjunior, sportteam en sportvrijwilliger van het jaar. Belangstellenden zijn welkom om het evenement bij te wonen. De toegang is gratis.

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Olieenzo Gemeente Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Geerts advies Modecentrum Frans Theelen