10:01:46    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 24 december 2012 09:15 uur, laatst gewijzigd op 24 december 2012 09:20 uur

DVG Liempde trekt trainer aan

Voetbalclub DVG in Liempde heeft voor het seizoen 2013-2014 Marcel van den Hurck (41) uit Oisterwijk aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer.

Van den Hurck is momenteel voor het vierde seizoen hoofdtrainer van GSBW in Goirle, dat uitkomt in de vierde klasse van Zuid 1. ,,Marcel richt zijn aandacht bij DVG vooral op de selectie”, laat DVG-voorzitter Rien Schalkx weten.

Schalkx: ,,De Liempdse voetbalclub heeft met de huidige spelersgroep de ambitie om door te groeien naar de derde klasse. Gelet op de affiniteit van Van den Hurck met de jeugd zal hij zeker een steentje bijdragen aan de doorontwikkeling van de jeugdafdeling. Deze maakt door de uitvoering van het jeugdbeleidsplan, de enthousiaste trainersschare en een jeugdtechnisch coördinator grote sprongen voorwaarts. Een proces dat Van den Hurck met zijn kennis en ervaring graag wil ondersteunen.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen