00:02:45    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 23 april 2013 13:52 uur, laatst gewijzigd op 23 april 2013 14:29 uur

DVD over duurzaamheid ziet licht

DVD over duurzaamheid ziet licht

Op de foto: David Andreae (rechts) reikt het eerste exemplaar van de dvd 'Een nieuw verhaal voor de Aarde' uit aan burgemeester Hans van Brummen.

Duurzaamheidsgoeroe David Andreae heeft dinsdagmorgen in het gemeentehuis de dvd 'Een nieuw verhaal voor de Aarde' aangeboden aan de leden van het college van B. en W. In totaal hebben onder regie van Andreae veertig vrijwilligers uit Boxtel en Tilburg meegewerkt aan de documentaire.   

De film was in november drie avonden te zien in de protestantse kerk en werd eerder vertoond door Omroep Dommelland. Sinds maandag 22 april (Earth Day) kan de dvd besteld worden bij regisseur Andreae. Met de documentaire wil de Boxtelaar duurzaamheid op een andere manier onder de aandacht brengen. 'Een nieuw verhaal voor de aarde' is gebaseerd op het werk van cultuurhistoricus Thomas Berry, die in zijn boeken duurzaamheid, wetenschap en filosofie combineert.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Olieenzo