RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:15:51    woensdag, 24 april 2019
brabants centrum logo
Zondag, 08 januari 2012 13:37 uur, laatst gewijzigd op 08 januari 2012 13:40 uur

DAB is 'Totaal van de plaat'...

DAB is \'Totaal van de plaat\'...

Op de foto: Onder een regen van gouden confetti wordt de hoes van de jubileum-cd van De Aggemarvanhuisaf Band onthuld.

In de uitverkochte zaal van grand café Rembrandt, lanceerde de jubilerende Aggemarvanhuisaf Band zaterdagavond haar eerste cd. 'Totaal van de plaat' is de titel van het schijfje waarop het blaasorkest zestien swingende pophits in een verrassend arrangement heeft vastgelegd.

De cd-presentatie maakte onderdeel uit van het traditionele nieuwjaarsbal van De Aggemarvanhuisaf Band (DAB). Daarvoor werden daags tevoren de laatste toegangskaartjes verkocht, zodat het gezellig druk was tijdens de aftrap van het jubileumjaar in Rembrandt. De muziekkapel van Boxtel's Harmonie bestaat dit jaar een halve eeuw en dat wordt gevierd met tal van festiviteiten. Zo staat begin mei een reünieconcert met oud-leden op het programma en later die maand vertoeven de huidige muzikanten in Duitsland voor een driedaagse concertreis. In oktober staat een jubileumconcert gepland. Voor het allemaal zover is, luistert De Aggemarvanhuisaf Band nog een groot aantal carnavalsactiviteiten in Eendengat op.

De cd vond zaterdagavond gretig aftrek. Wie ook voor tien euro in het bezit wil komen van het plaatje kan een mailtje sturen: aggemarvanhuisafband@hotmail.com.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Huidtherapie SNS Bank Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Geerts advies Modecentrum Frans Theelen