17:04:55    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 14 juli 2014 09:36 uur, laatst gewijzigd op 14 juli 2014 09:39 uur

Cursus genealogie in Liempde

Cursus genealogie in Liempde

Op de foto: Anton Neggers (links) en Arnold van den Broek bekijken op de laptop enkele stambomen van Brabantse families. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Heemkundestichting Kèk Liemt houdt vanaf januari een cursus genealogie. Onder leiding van Boxtelaar Anton Neggers wordt gedurende vijf avonden informatie gegeven over mogelijke bronnen en het maken van een stamboom.

Tijdens de cursus van Kèk Liemt wordt vooral aandacht besteed aan het stamboomonderzoek. Deelnemers leren meer over het gebruik van bronnen en databanken en kregen tips om het zoeken makkelijker te maken. De avonden zullen ook worden gebruikt om een kijkje te nemen in de Liempdse geschiedenis.

De cursus zal worden gegeven in basisschool De Oversteek omdat hier voldoende computers aanwezig zijn en zal vermoedelijk 20 januari van start gaan. Aanmelden kan via www.kekliemt.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Geerts advies Olieenzo Remax-optimus Geld en Makelaardij buisman optiek Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Toverboom Modecentrum Frans Theelen Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Filipe