RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:36:36    zondag, 18 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 15 juni 2012 19:56 uur, laatst gewijzigd op 21 juni 2012 10:58 uur

Cultuurprijs voor JRL-brugklassers

Cultuurprijs voor JRL-brugklassers

Op de foto: JRL-brugklassers Julia Versteden, Irma van de Laar en Sanne van Berkel (v.l.n.r.) tonen hun prijswinnende kunstwerken in de bibliotheek. (Foto: Albert Stolwijk).

In bibliotheek De Meierij aan de Burgakker in Boxtel hebben drie brugklassers van het Jacob-Roelandslyceum de Prix de Continent gewonnen. Julia Versteden, Irma van de Laar en Sanne van Berkel kregen de prijs voor een kunstwerk dat werd vervaardigd tijdens de cultuurprofilering.

'De Groeten Uit' is de titel van de expositie die in de bibliotheek is ingericht. Liefst 72 brugklassers kozen dit jaar voor een cultuurprofiel en gingen tijdens de lessen aan de slag met een thema over verschillende culturen in andere landen.

Julia Versteden won in de categorie animatie met een filmpje over Europa; Dafne Swinkels uit Boxtel kreeg een eervolle vermelding. In de categorie tweedimensionaal won Irma van de Laar uit Gemonde, Sanne van Berkel uit Haaren won in de categorie driedimensionaal.

In Brabants Centrum van donderdag 21 juni uitgebreid aandacht voor 'De Groeten Uit'. De expositie in de bibliotheek is tot en met 22 juni tijdens openingsuren te bezichtigen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Koppelmans Modecentrum Frans Theelen Kindertuin SNS Bank Rijschool Dolman Uitvaartonderneming Bijnen Zwanenberg adviesgroep Meubelmakerijdenberg Natasja fashion Huidtherapie Geerts advies Toverboom Gemeente Boxtel TopSlank Tiga Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Beleef Boxtel