RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:02:09    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 13 april 2014 18:54 uur, laatst gewijzigd op 13 april 2014 19:01 uur

Culinair genieten tijdens Proeftuin

Culinair genieten tijdens Proeftuin

Op de foto: Silvia van Adrichem (rechts) nam met haar bedrijf TaartDesign voor het eerst deel aan het evenemet Proeftuin. Ze verkocht luxe cupcakes. (Foto: Annelieke van der Linden).

,,Tijdens de vorige edities duurde het altijd even voordat het publiek arriveerde. Nu stond er om vijf voor drie al een lange rij.” Conny Claassen-Meijer, voorzitter van de Proeftuincommissie van Lionsclub Boxtel Belles Amies, kijkt tevreden terug op de lustrumeditie van het culinaire evenement in de tuin van vakopleiding SintLucas. ,,We zijn inmiddels een bekend evenement onder het publiek.”

Vitello Tonato, een zalmtartaartje, oesters, runderbiefstuk en natuurlijk asperges. Een greep uit de gerechten die vijftien lokale ondernemers serveerden aan de bezoekers. Ook aan de kinderen was gedacht; zij konden met behulp van een kinderkaart een frietje, snack en een ijsje halen. Al waren de luxe cupcakes van Silvia van Adrichem, eigenaresse van TaartDesign uit Liempde, ook erg in trek bij de jeugd.

Het zonnetje scheen volop, waardoor mensen aan statafels konden bijkletsen en genieten van de gerechtjes. Op een stuk grasveld kon de jeugd zich uitleven met voetbal en knotsbal. En voor de creatievelingen stonden allerlei knutselactiviteiten op het programma. ,,Dat is het mooie aan dit evenement”, aldus Claassen. ,,Van jong tot oud, iedereen is hier welkom.”

Kijk voor meer foto’s van de Proeftuin op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Gemeente Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij SNS Bank Beleef Boxtel Doornmalen electro Geerts advies