06:34:25    donderdag, 18 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 17 februari 2014 15:03 uur, laatst gewijzigd op 17 februari 2014 15:03 uur

Cowboy Billie Boem in Boxtel

Cowboy Billie Boem in Boxtel

Het bekende theater- en muziekgezelschap Cowboy Billie Boem is zondagmiddag 23 februari te gast in Podium Boxtel. Voor peuters en kleuters wordt de interactieve matineevoorstelling Spinnetje opgevoerd.

Bart Pullens en Tom Smulders vormen Cowboy Billie Boem en treden tijdens Spinnetje op met twee handpoppen. Ze vertellen verhaaltjes en zingen liedjes en maken daarbij gebruik van allerlei attributen, zoals een enorme hengel, gitaren, een sousafoon en een gezonde dosis kinderhumor.

Het decor van Spinnetje bestaat uit een multifunctioneel schimmendoek en een lichtspel dat bestaat uit de primaire kleuren. ,,Fonkelende sterren en een vallende maan maken het beeld compleet en zullen uitnodigen om mee te doen”, aldus de twee theatermakers.

Kaarten voor de voorstelling in Podium Boxtel kosten 9 euro en zijn verkrijgbaar bij boekhandel Elckerlijc en het UITpunt in de bibliotheek aan de Burgakker. De show begint om 14.30 uur en duurt circa 45 minuten. Via www.podiumboxtel.nl kan een kortingsvoucher gedownload worden. Per gezin mag één voucher gebruikt worden; deze geeft recht op een korting van 4,50 euro.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geerts advies Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Olieenzo