RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:30:36    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 29 juni 2013 09:24 uur, laatst gewijzigd op 29 juni 2013 09:25 uur

Countryfestival in Gemonde

Countryfestival in Gemonde

Op de foto: Een geweldige surprise op het Gimmese Countryfestival in 2012: een optreden van Klusjesmannen Sander Lantinga (rechts) en Rámon Verkoeijen van BNN. (Foto: Peter de Koning).

The Rodeo Dancers houden zondag 30 juni van 11.00 tot 18.00 uur bij café-zaal De Schuif in Gemonde voor de tweede keer het Gimmese Countryfestival. Tijdens het evenement treden de artiesten Mister P. & Nicky op, draait deejay Arthur muziek en worden een workshop linedance en een westernmarkt gehouden.

De baten van het evenement komen dit jaar ten goede aan de Stichting PHA Nederland, die patiënten helpt om te gaan met de ziekte pulmonale hypertensie (PH); een zeldzame levensbedreigende aandoening van de bloedvaten in de longen. Doordat de bloeddruk in de longslagader te hoog is, krijgt het hart steeds meer moeite om het bloed door de longen te pompen. De ziekte komt voor bij zowel kinderen als volwassenen. De Stichting PHA Nederland helpt patiënten om te gaan met deze ziekte en behartigt de belangen van deze patiënten.

De entree voor het festival in Gemonde bedraagt drie euro. Voor meer informatie kunnen belangstellenden de website www.rodeodancers.nl bezoeken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Huidtherapie Proef Culinair SNS Bank Geerts advies Beleef Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo