21:38:36    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 27 februari 2014 20:19 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2014 17:06 uur

Contract De Kleine Aarde getekend

Contract De Kleine Aarde getekend

Op de foto: Beeld van de ondertekening van het contract. Van links naar rechts wethouder Peter van de Wiel, burgemeester Mark Buijs, wethouder Willie van de Langenberg, Tom Bade en Erik Mol. (Foto: Marc Cleutjens).

Burgemeester Mark Buijs en directeur Tom Bade van Triple E hebben donderdag de handtekening gezet onder het contract voor de nieuwe toekomst van De Kleine Aarde in Boxtel. De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van de wethouders Peter van de Wiel en Willie van de Langenberg, alsmede beoogd bedrijfsleider Erik Mol van Triple E.

Twee dagen nadat de gemeenteraad van Boxtel in meerderheid akkoord ging met de plannen voor De Kleine Aarde ontmoetten gemeentebestuur en directie van Triple E elkaar in het gemeentehuis om het contract af te werken. Volgens burgemeester Buijs is De Kleine Aarde nu in goede handen. ,,Boxtel ademt duurzaamheid en een icoon daarvan blijft overeind. Het plan heeft de democratische toets in de gemeenteraad breed doorstaan."

Directeur Bade van Triple E wil snel aan de slag op het terrein van De Kleine Aarde, waar hij een rust- en retraitecentrum wil exploiteren. ,,De eerste twee jaar zullen we ons vooral op Boxtel richten, later slaan we de vleugels uit en betrekken we ook de provincie en het land bij onze plannen." De prioriteit ligt bij het herstel en de modernisering van de Van Coothhoeve, het bezoekerscentrum en de kas. ,,Daarnaast willen we snel de bed & breakfast in ere herstellen en de kamers weer verhuurbaar maken."

Medio maart zwaaien de poorten van De Kleine Aarde voor het eerst open; Triple E organiseert dan een open dag waar alle inwoners welkom zijn. Meer details worden binnenkort bekendgemaakt.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Geld en Makelaardij Proef Culinair Huidtherapie Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo