RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:19:43    zondag, 18 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 27 februari 2014 20:19 uur, laatst gewijzigd op 01 maart 2014 17:06 uur

Contract De Kleine Aarde getekend

Contract De Kleine Aarde getekend

Op de foto: Beeld van de ondertekening van het contract. Van links naar rechts wethouder Peter van de Wiel, burgemeester Mark Buijs, wethouder Willie van de Langenberg, Tom Bade en Erik Mol. (Foto: Marc Cleutjens).

Burgemeester Mark Buijs en directeur Tom Bade van Triple E hebben donderdag de handtekening gezet onder het contract voor de nieuwe toekomst van De Kleine Aarde in Boxtel. De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van de wethouders Peter van de Wiel en Willie van de Langenberg, alsmede beoogd bedrijfsleider Erik Mol van Triple E.

Twee dagen nadat de gemeenteraad van Boxtel in meerderheid akkoord ging met de plannen voor De Kleine Aarde ontmoetten gemeentebestuur en directie van Triple E elkaar in het gemeentehuis om het contract af te werken. Volgens burgemeester Buijs is De Kleine Aarde nu in goede handen. ,,Boxtel ademt duurzaamheid en een icoon daarvan blijft overeind. Het plan heeft de democratische toets in de gemeenteraad breed doorstaan."

Directeur Bade van Triple E wil snel aan de slag op het terrein van De Kleine Aarde, waar hij een rust- en retraitecentrum wil exploiteren. ,,De eerste twee jaar zullen we ons vooral op Boxtel richten, later slaan we de vleugels uit en betrekken we ook de provincie en het land bij onze plannen." De prioriteit ligt bij het herstel en de modernisering van de Van Coothhoeve, het bezoekerscentrum en de kas. ,,Daarnaast willen we snel de bed & breakfast in ere herstellen en de kamers weer verhuurbaar maken."

Medio maart zwaaien de poorten van De Kleine Aarde voor het eerst open; Triple E organiseert dan een open dag waar alle inwoners welkom zijn. Meer details worden binnenkort bekendgemaakt.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Kindertuin Toverboom Zwanenberg adviesgroep Huidtherapie Tiga Koppelmans Meubelmakerijdenberg 040Fit Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Natasja fashion SNS Bank TopSlank Geerts advies Olieenzo