RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:21:22    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 23 januari 2012 20:49 uur, laatst gewijzigd op 24 januari 2012 11:57 uur

Contouren nieuwbouw Schouwrooij

Contouren nieuwbouw Schouwrooij

Op de foto: Er wordt volop gewerkt aan de nieuwbouw voor Magic FX aan de Schouwrooij. (Foto: Henk van Weert).

In opdracht van de Boxtelse projectontwikkelaar Henk Vervoorn wordt momenteel volop gewerkt aan de realisering van een nieuw pand voor het bedrijf Magic FX aan de Schouwrooij.

In december is gestart met de fundering, sinds anderhalve week wordt gewerkt aan de constructie, zo meldt Vervoorn. Magic FX is op de huidige locatie aan de Industrieweg uit zijn jasje is gegroeid. Eigenaar Bram Veroude hoopt in de zomervakantie zijn nieuwe pand te kunnen betrekken, maar of dat lukt is erg afhankelijk van de weeromstandigheden, aldus Vervoorn.

Op het aanpalende perceel is Vervoorn nog niet kunnen beginnen met de realisering van een bedrijfsvezamelgebouw. Dat gebeurt pas als minimaa de helft van de twintig beschikbare units verkocht is. ,,En dat is helaas nog niet het geval", vertelt de Boxtelse projectontwikkelaar. Toch denkt hij dat er in Boxtel voldoende markt is voor kleinere bedrijfspanden. ,,De crisis waar iedereen de mond van vol heeft, speelt zich volgens mij vooral af in Den Haag. Ondernemers die zich hier kunnen vestigen, hebben volop te werken, zo merk ik. Toch bespeur ik terughoudendheid om te investeren en dat is spijtig."

Nadat hij vorig jaar een bedrijfsverzamelgebouw opleverde aan de Staarten, moet nu een soortgelijk complex verrijzen aan de Schouwrooij. Er is plaats voor maximaal twintig eenheden waar kopers iets meer flexibiliteit hebben omdat ze drie units aan elkaar kunnen verbinden. Meer informatie over het project is verkrijgbaar via www.schouwrooij.nl.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Proef Culinair Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Geld en Makelaardij SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo