05:02:18    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 21 mei 2011 22:29 uur, laatst gewijzigd op 21 mei 2011 22:30 uur

Contouren Jumbo worden zichtbaar

Contouren Jumbo worden zichtbaar

Op de foto: Zicht op de uitbreiding van supermarkt Jumbo. (Foto: Albert Stolwijk).

Ad en Anja Schellekens hebben woensdag 29 juni met grote letters op de kalender staan. Dan openen ze in winkelcentrum Oosterhof een vestiging van supermarktketen Jumbo. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Momenteel wordt gewerkt aan de uitbreiding van de winkel, op 11 juni start de herinrichting van de winkel waar straks een kleine dertigduizend verschillende artikelen te koop zullen zijn.

Eigenaar Ad Schellekens is opgelucht dat eindelijk een definitieve datum is geprikt voor de opening van zijn Jumbo-winkel. De ondernemer neemt afscheid van de Super de Boer-formule en denkt dat de naam Jumbo nog meer zal aanslaan in Boxtel.

Voordat Jumbo haar deuren in Oosterhof opent, moet eerst ruim baan worden gemaakt voor de nieuwe formule. ,,Onze winkel wordt uitgebreid naar een vloeroppervlakte van 1.300 vierkante meter”, vertelt Schellekens. ,,Daardoor komen alle elementen van de Jumbo-formule goed naar voren.”

Sinds enkele weken wordt gewerkt aan de uitbreiding van de supermarkt. Deze week start de bouw van de nieuwe buitenmuren, daarna wordt het dak op de nieuwbouw geplaatst en kan de doorbraak plaatsvinden. ,,Zaterdag 11 juni gaan we eerder dicht en start de metamorfose van het interieur”, volgens Schellekens. ,,Op de eerste dag na Pinksteren komt er een ploeg van 75 bouwvakkers die onze winkel binnen één dag zullen strippen.”

De komst van Jumbo betekent een impuls voor de werkgelegenheid in winkelcentrum Oosterhof. Niet alleen behouden alle huidige medewerkers van Super de Boer hun baan, ook is een wervingscampagne van start gegaan, die ertoe moet leiden dat op 29 juni voldoende medewerkers klaar staan om Jumbo te runnen.

De opening op 29 juni belooft een spektakel te worden, dat wordt aangekleed met een reeks feestelijke acties voor klanten.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geld en Makelaardij Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie