RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:36:56    zaterdag, 20 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 31 oktober 2014 12:19 uur, laatst gewijzigd op 01 november 2014 13:13 uur

Consument krijgt spaarpas

Consument krijgt spaarpas

Inwoners van Boxtel en Lennisheuvel krijgen een klantenkaart waarmee ze punten kunnen sparen. Die geven recht op aantrekkelijke voordelen van lokale winkeliers. Tegelijk sparen ze ook voor een donatie die ten goede komt aan een club van hun eigen keuze. Het initiatief dat vorige week werd gelanceerd door nieuwsbedrijf Brabants Centrum, is enthousiast ontvangen, zowel bij voorzitters van de lokale winkeliersverenigingen als in het gemeentehuis.

Vanuit haar ideële grondbeginselen - de uitgeverij van de krant is een stichting zonder winstoogmerk – heeft het bestuur van het 'dagblad op donderdag' nagedacht wat zij kan doen om de lokale economie aan te zwengelen. Daarbij is het bestuur uitgekomen op de economische groeicirkel.

Alle volwassen inwoners van Boxtel en Lennisheuvel kunnen een gratis pas aanvragen waarmee ze punten kunnen sparen. Bij aankopen in lokale winkels krijgen pashouders punten bijgeschreven. En daarmee kunnen ze weer exclusieve kortingen krijgen bij aanbiedingen van de winkeliers. Een klein deel van die korting schenkt de klant aan een vereniging of instelling naar keuze.

De digitale spaarkaarten die in de vorm van een bankpas worden uitgegeven, komen beschikbaar voor alle inwoners van Boxtel en Lennisheuvel; óók voor hen die geen abonnee van Brabants Centrum zijn. Er wordt nog nagedacht over een pakkende naam voor de spaarpunten, zegt directeur Henk van der Zee van Brabants Centrum: ,,Voorlopig houden we als werktitel 'Boxtelaartjes' aan. Maar als er beter suggesties zijn, horen we dat graag."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro SNS Bank Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies