00:14:52    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 24 april 2012 17:33 uur, laatst gewijzigd op 25 april 2012 10:21 uur

Condoleanceregister voor baby

Condoleanceregister voor baby

Op de foto: Er zijn verschillende boeketjes bloemen neergelegd aan de Laarakkerweg in Liempde, de plaats waar de dode baby gevonden is. (Foto: Gerard Schalkx).

De gemeente Boxtel heeft dinsdagmiddag een condoleanceregister geopend voor de baby die zondagochtend aan de Laarakkerweg in Liempde dood is aangetroffen. Hiermee wil de gemeente mensen de gelegenheid geven hun medeleven te uiten en te delen. Meer dan zeventig mensen hebben woensdagochtend al gereageerd.

Burgemeester Frank van Beers geeft aan dat de vondst van het meisje zowel de Liempdse als Boxtelse gemeenschap heeft geraakt. ,,Inwoners zijn geschokt en kunnen in het condoleanceregister hun hart luchten en hun verhaal doen. We denken dat daar behoefte aan is onder de inwoners." Van Beers heeft zelf ook een bericht geplaatst in het register.

Klik hier voor het online condoleanceregister.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Podium Boxtel Toverboom Huidtherapie Doornmalen electro Filipe Remax-optimus