08:31:57    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 30 augustus 2012 17:57 uur, laatst gewijzigd op 31 augustus 2012 08:56 uur

Complex 'Het Princenhof' geopend

Complex \'Het Princenhof\' geopend

Op de foto: Oud-burgemeester Frank van Beers en bewoonster Sonja Falck, cliënt van Cello, verzorgden gezamenlijk de openingshandeling van appartementencomplex Het Princenhof. (Foto: Peter de Koning).

Appartementencomplex Het Princenhof is donderdagmiddag officieel geopend door oud-burgemeester van Boxtel en kersverse voorzitter van de raad van bestuur van zorginstelling Cello Frank van Beers. De oplevering van de uit 98 woningen bestaande nieuwbouw in Boxtel-Oost werd gevierd met de bewoners. Het project is ontwikkeld door Hurks vastgoedontwikkeling in opdracht van woonstichting Sint-Joseph.

Het Princenhof, ook wel aangeduid als Princenlant 3, is gerealiseerd op de plek van het voormalige zwembad en sporthal Den Haagakker. Dat is gebeurd in de vorm van twee bogen rondom een sfeervol binnenplein. De nieuwbouw is de derde fase in het nieuwbouwplan Princenlant, eerder werden al de appartementengebouwen de Regent en de Rechter opgeleverd.

Het officiële programma werd ingevuld met toespraken van wethouder Wim van der Zanden, directeur-bestuurder Rob Dekker van Sint-Joseph en directeur Gerard van de Ven van Hurks vastgoedontwikkeling. Aansluitend verrichte Cello-bestuurder Frank van Beers de opening, waarna rondleidingen door het gebouw werden gegeven en voor de bewoners een barbecue gehouden werd.

Van Beers verrichtte de opening met bewoonster Sonja Falck, een cliënt van Cello. Nadat ze samen op een knop drukten, klonk een knal en daalde feestelijke versiering in allerlei kleuren aan beide kanten van het complex naar beneden.  

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Olieenzo Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg