RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:03:10    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 10 december 2013 09:33 uur, laatst gewijzigd op 10 december 2013 09:36 uur

Combinatie95: vertrouwd gezicht

Combinatie95: vertrouwd gezicht

Net als vier jaar geleden voert Peter van de Wiel de verkiezingslijst van de politieke groepering Combinatie95 aan in Boxtel. De top van kandidatenlijst wordt op Rien Schalkx na gevormd door de huidige raadsleden: Peter Manniën (beoogd fractievoorzitter), Karel Voets en Ineke van Giersbergen. De plek van Schalkx wordt ingenomen door Katelijne van Thiel.

De verkiezingslijst is maandagavond vastgesteld tijdens de ledenvergadering van Combinatie95. Lijsttrekker Van de Wiel is ook kandidaat-wethouder voor zijn partij; een functie die sinds 2010 bekleedt. Eerder werd al bekend dat Liempdenaar Schalkx, de huidige fractievoorzitter, niet terugkeert in de gemeenteraad. Hij kan zijn functie niet combineren met zijn nieuwe werkkring; hij wordt gemeentesecretaris in Son en Breugel.

Combinatie95 zegt een evenwichtig samengestelde kandidatenlijst te kunnen presenteren met een goede verdeling van jong en oud, man en vrouw, en een goede spreiding over de gemeente. ,,Ruim de helft van de kandidaten komt uit Boxtel; de overige kandidaten uit Liempde en Lennisheuvel. Acht kiezers jonger dan 30 jaar hebben zich aan onze lijst verbonden mede dank zij de activiteiten die de jongerenwerkgroep van Combinatie95 de afgelopen periode ontplooid heeft. Een derde van de kandidaten is vrouw, waarvan acht bij de eerste vijftien van de lijst”, aldus partijvoorzitter Kees Quinten.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij SNS Bank Gemeente Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen