23:02:40    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 08 augustus 2012 15:07 uur, laatst gewijzigd op 09 augustus 2012 12:13 uur

Combinatie95 bezoekt WSD

Combinatie95 bezoekt WSD

Op de foto: Werkvoorzieningschap WSD Groep aan de Schouwrooij in Boxtel. (Foto: Henk van Weert).

In plaats van de maandelijkse partijvergadering te houden, brengt de politieke groepering Combinatie95 maandag 20 augustus een werkbezoek aan werkvoorzieningschap WSD Groep, een van de grootste werkgevers in deze regio. Ook niet-leden zijn vanaf 20.00 uur welkom.

Algemeen directeur Jan Simons verzorgt samen met Rob Vorstenbosch, directeur sociale en economische zaken, een rondleiding bij WSD. Het tweetal gaat onder meer in op de marktpositie en hoe het werkvoorzieningschap reageert op de economische crisis. Zij willen laten zien op welke manier het bedrijf gezond blijft en een aantrekkelijk werkgever is en blijft voor mensen met een beperking. Daarbij komt ook kansen en bedreigingen van de nieuwe wet Werken naar vermogen aan de orde, zo meldt fractievoorzitter Rien Schalkx van Combinatie95.

Belangstellenden voor de rondleiding hoeven zich niet aan te melden; zij dienen zich maandag 20 augustus om 20.00 uur te melden bij WSD aan de Schouwrooij 20, op bedrijventerrein Ladonk.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Geerts advies Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Gemeente Boxtel Beleef Boxtel